Sign Up
Onderwijzen op twitter Onderwijzen op facebook

Onderwijzen

Bladeren Op Vakken

Vind de perfecte docent

Onderwijzen maakt het hele proces van het vinden van docenten snel en eenvoudig. Sluit u aan bij Onderwijzen en vind vandaag nog uw ideale docent!

Blader helemaal gratis door onze lijst met duizenden geregistreerde privé-docenten.

Kies de juiste docent

Door onze zoekfunctie te gebruiken, kunt u een aantal geschikte docenten identificeren die binnen uw postcode werken. U kunt deze docenten dan een bericht sturen en hen eventuele vragen stellen. Nadat u een bericht hebt verzonden, maken we een account voor u aan.

 • Voer je postcode in om een lijst te zien van alle docenten die bij jou in de buurt zitten.
 • Bespreek lesroosters en specifieke vakken waar u les in wilt hebben.
 • Neem via onze site gratis contact op met zoveel docenten als u wilt.
 • Lees de feedback en beoordelingen van oud-studenten.

Hoe doen we het vergeleken met anderen?

We vragen een simpele eenmalige betaling voor de contactgegevens van een docent. We vragen geen doorlopende provisie van de docenten, zoals veel instellingen doen, omdat dit altijd leidt tot het verhogen van het uurtarief door de docent en het doorberekenen van de kosten aan de student.

 • Geen inschrijfgeld - u kunt zich gratis inschrijven en onze volledige database met duizenden docenten doorbladeren en communiceren.
 • Betaal veilig online met PayPal, zelfs als u geen PayPal-account hebt.
 • Sommige van onze docenten bieden ook een goedkopere 1e les wanneer u hun gegevens hebt gekocht.
 • Sinds 2005 heeft Onderwijzen duizenden studenten geholpen bij het vinden van de juiste docent.

De meeste bureaus zullen uw docent voor u selecteren, op basis van wie zij denken dat geschikt zijn. Onderwijzen werkt niet zo: we geloven dat de ouders, of de student zelf, dat het beste kunnen beoordelen. Ze zullen het beter weten dan een beoordelaar van een bureau wie de juiste docent voor hen is.
De meeste bureaus werken in opdracht en vragen een deel van de inkomsten van de docent. Dat heeft tot gevolg dat het uurtarief van de docent aanzienlijk omhoog gaat, omdat de docent zijn verloren geld wil terugverdienen. Dat zorgt dat de kosten effectief worden doorberekend aan de student; en met doorlopende lessen kan het cumulatieve bedrag aanzienlijk zijn. Het uurtarief van docenten die zijn ingeschreven bij Onderwijzen, zijn minder dan van docenten die voor bureaus werken, omdat ze volledige controle hebben over hun tarieven, maar wij vragen geen provisie van hen.

Onderstaande tabel illustreert een vergelijking van de kosten tussen Onderwijzen en een typisch bureau

  Onderwijzen (gemiddelde prijs) Bureau (gemiddelde prijs)
Bemiddelingskosten £24 £0 - £60
12 x 1 uur lessen £252 * £480 - £720
Totaal (12 lessen) £276 £480 - £780

Uw Besparing: £204 - £504 per termijn (1 les per week gedurende 12 weken)

*  Let op: deze prijzen zijn gebaseerd op gemiddelde prijzen van onze docenten (april 2015)
†  Kostenbereik van bureaus waarmee we contact hebben opgenomen in ons voorbeeld.

2. Booking Tutors

Tutors who signed up after 1st April 2019 become part of our booking system, which means we collect between 15%-25% of the tutors rate (or £4.00 for tutors who rate falls below £16.00 per hour). We believe this rate is substantially lower than most other agencies. The benefits for tutors on our commission structure is as follows;

 • You do not need to purchase their contact details, meaning there is no upfront fee.
 • We manage the whole booking process, and collect payments for the tutor, so you do not need to worry about transferring money or bringing cash to your lessons.
 • Scheduling lessons is easy to manage through Tutor Hunt, if you need to reschedule or cancel lessons it can easily be updated through our system, your tutor is automatically notified.

Veelgestelde Vragen

Veelgestelde Vragen voor studenten

gebruikersnaamwachtwoordVersturenIk heb geen accountNaamAchternaamPostcode

Hoe neem ik contact met een docent op via Onderwijzen?

U kunt meteen beginnen, zelfs als u niet bij ons staat geregistreerd. Het enige dat u hoeft te doen, is op de knop `Zoeken` bovenaan de pagina klikken. Nadat u uw criteria hebt ingevoerd, zoals het vak dat u wilt volgen, het academische niveau (Middelbare School, A-niveau enz.) en uw postcode, wordt een lijst met geschikte docenten in uw regio weergegeven.

In deze resultaten kunt u op de naam van een docent klikken om hun profielpagina te tonen. Contact opnemen met de docent gaat in deze fase snel en gemakkelijk: als u nog niet bij ons geregistreerd staat, klikt u op de groene knop `Nog geen Lid` in de rechterbovenhoek van het scherm. Na het invoeren van uw gegevens in de vereiste velden (naam, adres enz.) kunt u in onderstaande vak een bericht rechtstreeks naar de docent schrijven. Als u al bij ons staat geregistreerd, voert u uw inloggegevens in voordat u uw bericht naar de docent schrijft.

WachtwoordWachtwoord Bevestigen

Veelgestelde Vragen Voor Docenten

Hoe registreer ik me als docent?

Om een student/docent-account te maken op Onderwijzen, klikt op de groene knop inschrijven net onder de knop `inloggen`. Het is gratis om een account bij Onderwijzen aan te maken!

Wat moet ik doen als ik mijn gebruikersnaam/wachtwoord vergeten ben?

Uw gebruikersnaam vergeten en wachtwoord? Geen zorgen! Klik op gebruikersnaam vergeten als u niet zeker bent van uw gebruikersnaam. Klik op wachtwoord vergeten if you are unsure of your password. We will send you an email with instructions on how to reset the als u niet zeker bent van uw wachtwoord. We sturen u een e-mail met instructies om deze te resetten.

Wie ziet mijn persoonlijke gegevens en documentatie?

Uw persoonlijke gegevens en documentatie kunnen niet worden bekeken door andere gebruikers. Uw profiel geeft alleen uw voornaam, de plaats waar u woont, vakken, uurtarieven, opmerkingen over uzelf en beschikbaarheid weer. Contactgegevens worden alleen aan een docent getoond wanneer een student een aankoop doet voor de contactgegevens van een docent. Uw documentatie kan alleen worden bekeken door ons verificatieteam dat uw referenties controleert en beslist of ze aan onze criteria voor goedkeuring voldoen.

Waar vind ik mijn berichten?

Uw berichten bevinden zich in uw `mijn aanvragen` pagina. Zorg ervoor dat u bent ingelogd - klik vervolgens op `ledengedeelte` en `mijn vragen`. U kunt alle berichten lezen die u hebt verzonden en ontvangen van studenten/docenten.

Wat moet ik doen als mijn student mij geen berichten stuurt?

Uiteindelijk zal de studenten zelf beslissen om u als docent aan te nemen - misschien is uw uurtarief iets te hoog, of misschien kunt u de afstand vergroten die u bereid bent te reizen. Probeer misschien documentatie zoals kwalificaties en een vorm van ID te uploaden, want daarvan is aangetoond dat het de kansen van een docent om meer studenten te krijgen verhoogt. Geef niet op, ik weet zeker dat er veel studenten zijn die binnenkort zullen profiteren van uw onderwijsexpertise. U kunt meer te weten komen over welke studenten uw profiel hebben bekeken door de pagina "wie heeft me gevonden" in uw accountgedeelte te bekijken. Dit kan u de kans geven om het initiatief te nemen en contact met hen op te nemen.

Komt mijn bericht nog wel door als ik ervoor kies om een student niet te accepteren?

Ja, alle berichten worden naar de student verzonden. Als u voor `Nee` kiest, zal de student alleen stoppen met het kopen van uw contactgegevens. We moedigen onze docenten aan om meer informatie te zoeken over de vereisten van een student voordat ze deze accepteren. Dus als u ervoor kiest om een student niet te accepteren, worden uw berichten nog wel verstuurd.

Heb ik een CRB/DBS nodig?

Als u een CRB/DBS-certificaat hebt, raden we u ten zeerste aan om deze te uploaden, omdat uw profiel hierdoor wordt versterkt en uw profiel aantrekkelijker wordt voor studenten, met name voor ouders van toekomstige studenten.

Hoe kan ik een CRB/DBS verkrijgen?

Een CRB/DBS kan alleen worden verkregen via een werkgever. We zijn ons ervan bewust dat hierdoor niet alle docenten er een kunnen krijgen. Houd er rekening mee dat uw profiel nog steeds actief zal zijn, zelfs als u geen CRB/DBS kunt krijgen. Als u studenten onder de 18 jaar begeleidt, zorg er dan voor dat er een ouder of voogd aanwezig is.

Welke CRB/DBS accepteren we?

We accepteren Engelse en Schotse Verbeterde CRB/DBS certificates.

Hoe upload ik documenten?

U kunt een geverifieerde docent worden door relevante documentatie te uploaden zoals uw kwalificaties, ID en DBS. Klik op `ledengedeelte` en `verificatie` om uw referenties te uploaden. Zorg ervoor dat uw documenten leesbaar zijn!

Hoe worden mijn persoonlijke documenten beschermd?

Bij Onderwijzen nemen we uw gegevens en privacy serieus, we zijn geregistreerd bij het Informatiebureau van de Commissaris. We encrypten alle persoonlijke documenten die naar onze servers worden geüpload en deze kunnen alleen worden bekeken door ons beheerteam. Deze documenten worden nooit aan studenten getoond.

Hoe voeg ik een artikel toe?

Artikelen schrijven helpt u om uw profiel te verbeteren! Om een idee te krijgen van waar u over moet schrijven, kunt u naar onze bronnenpagina gaan. Denk er alsjeblieft aan dat dit uw eigen werk moet zijn en niet gekopieerd van een andere website, tekstboek of ergens anders. Om uw artikel toe te voegen, klikt u op `ledengedeelte` en `artikelen`. U kunt geen bestanden of afbeeldingen uploaden, dus kopieer en plak uw werk.

Hoe bewerk ik mijn onderwerpen en tarieven?

Om uw vakken en tarieven te bewerken, gaat u naar uw ledengedeelte en klikt op `mijn vakken`. U ziet een pen-en-papier pictogram dat u naar een pagina leidt waar vakken en tarieven kunnen worden aangepast.

Hoe kan ik mijn account tijdelijk deactiveren?

Als u niet meer beschikbaar voor studenten, kunt u uw account tijdelijk deactiveren. Hiermee voorkomt u dat studenten u berichten sturen, en wordt er een melding in uw profiel weergegeven, waarin staat dat u niet beschikbaar bent. Om uw account tijdelijk te deactiveren, gaat u naar de leden-startpagina en klikt u op `privacy`. Hier kunt u uw `profielstatus` wijzigen van actief naar inactief. Als u uw account opnieuw wilt activeren, volgt u dezelfde procedure.

Andere Veelgestelde Vragen

Hebt u een gelieerde service?

Ja - bezoek alstublieft Onderwijzen Affiliates voor meer informatie.

*  Register Now

© 2005-2019 Onderwijzen - All Rights Reserved

Privacy | Auteursrecht | Servicevoorwaarden
geladen in 0.016 seconden
twitter    facebook