Onderwijzen

Bladeren Op Vakken

Vind de perfecte docent

Onderwijzen maakt het hele proces van het vinden van docenten snel en eenvoudig. Sluit u aan bij Onderwijzen en vind vandaag nog uw ideale docent!

Blader helemaal gratis door onze lijst met duizenden geregistreerde privé-docenten.

Kies de juiste docent

Door onze zoekfunctie te gebruiken, kunt u een aantal geschikte docenten identificeren die binnen uw postcode werken. U kunt deze docenten dan een bericht sturen en hen eventuele vragen stellen. Nadat u een bericht hebt verzonden, maken we een account voor u aan.

  • Voer je postcode in om een lijst te zien van alle docenten die bij jou in de buurt zitten.
  • Bespreek lesroosters en specifieke vakken waar u les in wilt hebben.
  • Neem via onze site gratis contact op met zoveel docenten als u wilt.
  • Lees de feedback en beoordelingen van oud-studenten.

Hoe doen we het vergeleken met anderen?

We vragen een simpele eenmalige betaling voor de contactgegevens van een docent. We vragen geen doorlopende provisie van de docenten, zoals veel instellingen doen, omdat dit altijd leidt tot het verhogen van het uurtarief door de docent en het doorberekenen van de kosten aan de student.

Since 2005 Tutor Hunt has assisted numerous students in finding the perfect tutor. Unlike many tuition agencies that choose tutors on the student's behalf, Tutor Hunt operates differently. We trust that the parent or student themselves is the best judge when it comes to selecting the most appropriate tutor. They have a better understanding of their needs and preferences, and can thus make a more informed decision.

The benefits of using Tutor Hunt are as follows;

  • We help manage the whole booking process and help you schedule your lessons.
  • All online lessons can make use of our innovative online whiteboard, where you can communicate (video, audio and chat), share documents and your screen in real time.
  • Scheduling lessons is easy to manage through Tutor Hunt, if you need to reschedule or cancel lessons it can easily be updated through our system, your tutor is automatically notified.
  • Contact as many tutors through our site as you wish, for no charge or signup fees.

FAQ

E-mailgebruikersnaamwachtwoordVersturenIk heb geen accountNaamAchternaamPostcode

Hoe neem ik contact met een docent op via Onderwijzen?

U kunt meteen beginnen, zelfs als u niet bij ons staat geregistreerd. Het enige dat u hoeft te doen, is op de knop `Zoeken` bovenaan de pagina klikken. Nadat u uw criteria hebt ingevoerd, zoals het vak dat u wilt volgen, het academische niveau (Middelbare School, A-niveau enz.) en uw postcode, wordt een lijst met geschikte docenten in uw regio weergegeven.

In deze resultaten kunt u op de naam van een docent klikken om hun profielpagina te tonen. Contact opnemen met de docent gaat in deze fase snel en gemakkelijk: als u nog niet bij ons geregistreerd staat, klikt u op de groene knop `Nog geen Lid` in de rechterbovenhoek van het scherm. Na het invoeren van uw gegevens in de vereiste velden (naam, adres enz.) kunt u in onderstaande vak een bericht rechtstreeks naar de docent schrijven. Als u al bij ons staat geregistreerd, voert u uw inloggegevens in voordat u uw bericht naar de docent schrijft.

WachtwoordWachtwoord Bevestigen

Veelgestelde Vragen Voor Docenten

Hoe registreer ik me als docent?

Om een student/docent-account te maken op Onderwijzen, klikt op de groene knop inschrijven net onder de knop `inloggen`. Het is gratis om een account bij Onderwijzen aan te maken!

Wat moet ik doen als ik mijn gebruikersnaam/wachtwoord vergeten ben?

Uw gebruikersnaam vergeten en wachtwoord? Geen zorgen! Klik op gebruikersnaam vergeten als u niet zeker bent van uw gebruikersnaam. Klik op wachtwoord vergeten if you are unsure of your password. We will send you an email with instructions on how to reset the als u niet zeker bent van uw wachtwoord. We sturen u een e-mail met instructies om deze te resetten.

Wie ziet mijn persoonlijke gegevens en documentatie?

Uw persoonlijke gegevens en documentatie kunnen niet worden bekeken door andere gebruikers. Uw profiel geeft alleen uw voornaam, de plaats waar u woont, vakken, uurtarieven, opmerkingen over uzelf en beschikbaarheid weer. Contactgegevens worden alleen aan een docent getoond wanneer een student een aankoop doet voor de contactgegevens van een docent. Uw documentatie kan alleen worden bekeken door ons verificatieteam dat uw referenties controleert en beslist of ze aan onze criteria voor goedkeuring voldoen.

Waar vind ik mijn berichten?

Uw berichten bevinden zich in uw `mijn aanvragen` pagina. Zorg ervoor dat u bent ingelogd - klik vervolgens op `ledengedeelte` en `mijn vragen`. U kunt alle berichten lezen die u hebt verzonden en ontvangen van studenten/docenten.

Wat moet ik doen als mijn student mij geen berichten stuurt?

Uiteindelijk zal de studenten zelf beslissen om u als docent aan te nemen - misschien is uw uurtarief iets te hoog, of misschien kunt u de afstand vergroten die u bereid bent te reizen. Probeer misschien documentatie zoals kwalificaties en een vorm van ID te uploaden, want daarvan is aangetoond dat het de kansen van een docent om meer studenten te krijgen verhoogt. Geef niet op, ik weet zeker dat er veel studenten zijn die binnenkort zullen profiteren van uw onderwijsexpertise. U kunt meer te weten komen over welke studenten uw profiel hebben bekeken door de pagina "wie heeft me gevonden" in uw accountgedeelte te bekijken. Dit kan u de kans geven om het initiatief te nemen en contact met hen op te nemen.

Komt mijn bericht nog wel door als ik ervoor kies om een student niet te accepteren?

Ja, alle berichten worden naar de student verzonden. Als u voor `Nee` kiest, zal de student alleen stoppen met het kopen van uw contactgegevens. We moedigen onze docenten aan om meer informatie te zoeken over de vereisten van een student voordat ze deze accepteren. Dus als u ervoor kiest om een student niet te accepteren, worden uw berichten nog wel verstuurd.

Heb ik een CRB/DBS nodig?

Als u een CRB/DBS-certificaat hebt, raden we u ten zeerste aan om deze te uploaden, omdat uw profiel hierdoor wordt versterkt en uw profiel aantrekkelijker wordt voor studenten, met name voor ouders van toekomstige studenten.

Welke CRB/DBS accepteren we?

We accepteren Engelse en Schotse Verbeterde CRB/DBS certificates.

Hoe upload ik documenten?

U kunt een geverifieerde docent worden door relevante documentatie te uploaden zoals uw kwalificaties, ID en DBS. Klik op `ledengedeelte` en `verificatie` om uw referenties te uploaden. Zorg ervoor dat uw documenten leesbaar zijn!

Hoe worden mijn persoonlijke documenten beschermd?

Bij Onderwijzen nemen we uw gegevens en privacy serieus, we zijn geregistreerd bij het Informatiebureau van de Commissaris. We encrypten alle persoonlijke documenten die naar onze servers worden geüpload en deze kunnen alleen worden bekeken door ons beheerteam. Deze documenten worden nooit aan studenten getoond.

Hoe voeg ik een artikel toe?

Artikelen schrijven helpt u om uw profiel te verbeteren! Om een idee te krijgen van waar u over moet schrijven, kunt u naar onze bronnenpagina gaan. Denk er alsjeblieft aan dat dit uw eigen werk moet zijn en niet gekopieerd van een andere website, tekstboek of ergens anders. Om uw artikel toe te voegen, klikt u op `ledengedeelte` en `artikelen`. U kunt geen bestanden of afbeeldingen uploaden, dus kopieer en plak uw werk.

Hoe bewerk ik mijn onderwerpen en tarieven?

Om uw vakken en tarieven te bewerken, gaat u naar uw ledengedeelte en klikt op `mijn vakken`. U ziet een pen-en-papier pictogram dat u naar een pagina leidt waar vakken en tarieven kunnen worden aangepast.

Hoe kan ik mijn account tijdelijk deactiveren?

Als u niet meer beschikbaar voor studenten, kunt u uw account tijdelijk deactiveren. Hiermee voorkomt u dat studenten u berichten sturen, en wordt er een melding in uw profiel weergegeven, waarin staat dat u niet beschikbaar bent. Om uw account tijdelijk te deactiveren, gaat u naar de leden-startpagina en klikt u op `privacy`. Hier kunt u uw `profielstatus` wijzigen van actief naar inactief. Als u uw account opnieuw wilt activeren, volgt u dezelfde procedure.

Andere Veelgestelde Vragen

Hebt u een gelieerde service?

Ja - bezoek alstublieft Onderwijzen Affiliates voor meer informatie.