Onderwijzen

Bladeren Op Vakken

Alle inhoud op deze site is eigendom van Onderwijzen (inclusief onze broncode, ontwerp, afbeeldingen, ledenprofielen en tekst) en valt onder auteursrecht 2005-/aanmelden.asp en mag niet worden gereproduceerd zonder voorafgaande toestemming van Onderwijzen. Als u een korte quote op deze site wilt gebruiken moet u dat aangeven, en ernaar linken naar de originele bron op de Onderwijzen-website waar deze vandaan komt. U mag NIET de inhoud van deze site stelen, gebruiken of verspreiden voor gebruik op een andere website of elders. We zoeken regelmatig naar dergelijke inbreukmakende websites die materiaal kopiŽren en het hun eigendom noemen en zullen actie ondernemen tegen dergelijke websites.

Individuele pagina`s mogen voor persoonlijk gebruik worden gedownload, maar het is gebruikers niet toegestaan om materiaal van Onderwijzen in een machinaal leesbare vorm of in enig andere vorm te reproduceren, door te verkopen, opnieuw te publiceren of opnieuw te verspreiden zonder onze toestemming.

Als u niet zeker bent van deze voorwaarden en denkt dat u ze mogelijk schendt, neem dan contact met ons op, en we zullen u adviseren over wat u moet doen. Als u dit niet doet terwijl u deze voorwaarden overtreedt, kan dit tot juridische stappen leiden.

Ons Postadres

 style=